01

De kick off!

Wanneer de klant het groene licht geeft om verder te gaan met het project, markeert dit het begin om de visie tot leven te brengen. Dit cruciale moment geeft het ons energie, en zorgt voor een gevoel van doel en toewijding om een product te leveren dat niet alleen voldoet, maar ook de verwachtingen overtreft!

Bij DoneVisual is onderzoek en strategie het startpunt om een project succesvol te laten slagen.

02

Onderzoek & strategie

Het onderzoeks- en strategieproces vormt een dynamische basis voor succes. Het begint met grondig marktonderzoek, waarbij trends en klantbehoeften worden geanalyseerd.

Dit stelt ons in staat om diepgaand inzicht te krijgen in de huidige industrieomgeving en de behoeften van onze doelgroepen. Vervolgens gebruiken we deze inzichten om een strategie te ontwikkelen die niet alleen reageert op de huidige trends, maar ook anticipeert op toekomstige ontwikkelingen.

03

Concept & design

We beginnen met het ontwikkelen van krachtige concepten die voortkomen uit ons diepgaande begrip van de markt en de behoeften van onze klanten. Ons creatieve proces omvat het verkennen van diverse ideeën en het conceptualiseren van innovatieve oplossingen.

Het designproces is een process waarin we voortdurend feedback verzamelen en verfijnen om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke product zowel esthetisch aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. We besteden aandacht aan details, zoals kleuren, typografie en interactie, om een naadloze en boeiende gebruikerservaring te creëren.

De blauwdruk van jouw product is klaar. Je huisstijl, logo en branding sluiten aan op wat je wilt uitstrallen.
Je website, mobiele app of software is klaar om ontwikkeld te worden.

04

Ontwikkeling & oplevering

Tijdens het ontwikkelingsproces houden we nauw contact met onze klanten, waarbij we regelmatig updates verstrekken en feedback verzamelen om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan hun verwachtingen.

Zodra de ontwikkeling is voltooid, volgt een grondig testproces om eventuele bugs of problemen te identificeren en op te lossen. Pas wanneer we er zeker van zijn dat het product volledig voldoet aan onze kwaliteitsnormen, gaan we over tot oplevering.

05

Optimalisatie

Optimalisatie is het voortdurend verbeteren van codeprestaties, het optimaliseren van bronnen en het verbeteren van de gebruikerservaring door middel van testen, analyse en updates.

Dit omvat ook zoekmachineoptimalisatie om de vindbaarheid en toegankelijkheid te verbeteren, en zorgt ervoor dat de software voldoet aan veranderende behoeften. Wat resulteert in een sneller, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker product.

Je product up-to-date, snel en goed vindbaar houden. DoneVisual zorgt tijdens de onderhoudsfase dat je product blijft voldoen.

Contact ons!

Project starten of vragen? Wij nemen graag contact met je op.

Contact informatie

Vul het formulier in en ons team neemt binnen 24 uur contact met je op.

+31 (0) 681 015 699

+31 (0) 629 387 433

Info@donevisual.com

Onze aanpak

Hulp nodig? Daniël helpt je graag!

Daniël van Noppen kan jou helpen met ontwikkelen van een huisstijl, logo, drukwerk en branding